Te Ikim Se Bashku Letra

Altuna Sejdiu

Otras Canciones

Letra de Te Ikim Se Bashku
Te ikim larg prej ktu fshehtas pa lene gjurme me jete udhtojme pafund t'mos mujn t'na gjejne askund larg ne ndonje hapsire ne dimesion te ri t'vetmuar me dashuri vetem une dhe ti Sonte mua eja me merr larg te gjithve t'ikim per cdoher s'e kam dert nese dikush na ndjek ikim rrugve ku askush nuk na gjen Te ikim larg prej ktu fshehtas pa lene gjurme me jete udhtojme pafund t'mos mujn t'na gjejne askund larg ne ndonje hapsire ne dimesion te ri t'vetmuar me dashuri vetem une dhe ti Sonte mua eja me merr larg te gjithve t'ikim per cdoher s'e kam dert nese dikush na ndjek ikim rrugve ku askush nuk na gjen