Ti Gjithmonë Je Një Pikë Loti Letra

Altin Shira

Otras Canciones

Letra de Ti Gjithmonë Je Një Pikë Loti
Ti gjithmonë je një pikë loti ëngjëll nate kush të solli dhimbje shpirti kur nuk tretet je yll që vjen e tretet ...loti mbetet Çdo mëngjes kur diellin shoh dua shpirtin të ma ngrohë ti e vrave ëndrrën time plagë je dhe në zemrën time Jeta ime valë që mbytet thellë në zemrën tënde zhytet dashuria ime është tepër dhimbja, shpirti yt, retë (refren) Ti gjithmon je një pikë loti ëngjëll nate kush të solli dhimbje shpirti kur nuk tretet je yll që vjen e tretet ...ëndërr ti mbete --------- (x 2) Më mungon si natës hëna qaj e më dhemb zemra jeta jonë e ndarë përgjysëm puthja jonë nuk vyshket Sa më larg të jesh nga mua s'di pse aq më shumë të dua e kam pirë dashurinë tënde më ka dehur trup e mëndje. (Refreni)