Letra de Ndarjen Vuaj
S'është e lehtë ta harroj atë kohë Kur çdo natë hijen tënde e shoh Ndarjen e vuaj... Dhe dhimjen jo dot se shëroj Nuk e di në ç'zemër je ti Je e lumtur a vuan se di Tani kam ngelur I vetëm qiri në errësirë Dhe po qaj? Me hijen tënde dhimjen ndaj Në zemrën time prapë të mbaj Të them të dua si më parë Lot dhe vaj... Nga shpirti im jo dot si ndaj Në sytë e mia ka vetëm natë Se ti tek mua jeton prapë (refren) Hijen tënde askush nuk e pa Erdhi sonte e vetëm s'më la Natë pa dritë është kjo jetë sot pa ty Hije je ti... --------------- Nuk e di ndonjëherë do të shoh Të kem pranë trupin tënd që më ngroh Nga sytë e tua zhgënjimin e madh largo Nuk e di në ç'zemër je ti Je e lumtur a vuan se di Tani kam ngelur I vetëm qiri në errësirë Dhe po qaj? Me hijen tënde dhimjen ndaj Në zemrën time prapë të mbaj Të them të dua si më parë Lot dhe vaj... Nga shpirti im jo dot si ndaj Në sytë e mia ka vetëm natë Se ti tek mua jeton prapë (refreni)