Letra de Fjala E Fundit
Fjala e fundit esht lamtumira pres te me thuash te fundit deshire tani gjdo mbremje ti zdo te me ngroh ti do te mbetesh e vetme esht e fundit lamtumira jo ti smund te jesh e imja ti zdite jo te dashurosh nuk do te jesh me puthja ime nuk do te kesh mo ledhatime nga jeta ime te lutem shko mos me veshtro mos me kerko mbylli pra syt dhe ti me harro mos me veshtro e heshtur mos me kerko te falur te lutem shko te lutem me harro smesove te duash prandaj do te vuash se zemren se kishe ti vetem per mua tani gjdo mbremje ty zdo te ngrohet ti do te mbetesh e vetme (Ref2x)esht e fundit lamtumira jo ti smund te jesh e imja ti zdite jo te dashurosh nuk do te jesh mo puthja ime nuk do te kesh mo ledhatime nga jeta ime te lutem shko (Ref.2x)mos me veshtro mos me kerko mbylli pra syt dhe ti me harro