Letra de Oj Nan Qe Me Rrite
Nuk do ti pys un as bab as nan Per ksaj vjeshte kam met marr Kta le ta din dhe print e mi Se skam gabu moj qe t'marr ty Oj nan ti qe me rrite E tash u bana burr Dashnin qe m'lejove ti Nuk ta harroj kurr Oj nan ti qe me rrite E tash u bana burr Dashnin qe m'lejove ti Nuk ta harroj kurr Kur dot me vini ju shokt e mi Dasmen tma bajni me shakri Kendoni kang dhe vallzoni Gzimin n'zemer ju tma shtoni Oj nan ti qe me rrite E tash u bana burr Dashnin qe m'lejove ti Nuk ta harroj kurr Oj nan ti qe me rrite E tash u bana burr Dashnin qe m'lejove ti Nuk ta harroj kurr Oj nan ti qe me rrite E tash u bana burr Dashnin qe m'lejove ti Nuk ta harroj kurr Oj nan ti qe me rrite Eh tash u bana burr Dashnin qe m'lejove ti Nuk ta harroj kurr