Letra de Kenge Gyrbeti
Oh t'fala u qoj oh oh nga mergimi Oh ka gate shume oh m'zbardh agaimi Oh tuj kujtu per here oh at voter oh ku e lash nanen oh me gjithe moter Oh jam merzrit oh more vlla Oh zemra ime per ju u tha Ohh largt atdheut oh ne dhe te huj oh me fol gjuhen e tjeter kujt Oh gjithe ne leter du me jau shkru oh jam merzite jo sju kam harru Oh fjalet e babes oi kam ndermend guri i rand peshon n'vend t'vet Ohh jam mezrite oh more vlla oh zemra ime per ju tuj kja Oh larg atdehut eh ne dhe te huj oh me fol gjuhen e tjeter kuj Ohh toke e huj oh ohh toke mizore buka e gurbetit ohh me shtate ore Oh mk'a marre malli du me ju pa oh zemra ime per ju tuj kja Oh jam merzrite oh more vlla oh zemra ime per ju u tha Ohh lage atdheut eh ne dhe te huj oh me fol gjuhen e tjeter kuj.