Fati I Shqiptarit Letra

Adem Ramadani

Otras Canciones

Letra de Fati I Shqiptarit
Fati i Shqiptarit nga kush qenka shkrue ne ket kohe moderne me mbet i coptuem e nga perendia, apo nga mbretnite me nai marre FLAMURIN, me nai marre LIRITE (2) Bashkimi Kombetar ohh asht detyre per ne ku do t'rroje Shqiptari e t'jetoj mbi dhe Ngrihuni ne kam ohh populli me miliona se vet do vendosim ne per fatet tona Jo nga perendia kurre nuk e besoj por asht nje kulqeder qe ne na copton Koha i ka ardh oh asaj me i kallxue se SHQIPTARET munden dhe kane me u BASHKUE (2) Bashkimi Kombetar ohh asht detyre per ne ku do t'rroje Shqiptari e t'jetoj mbi dhe Ngrihuni ne kam ohh populli me miliona se vet do t'vendosim ne per fatet tona (2)