Letra de Ah More Djal
Sikur t'mundem mori vajz Te t'jem aty pran Aty ku djelli rrezon Ku lumi buron Sikur t'mundem mori vajz Te t'jem aty pran Aty ku djelli rrezon Ku lumi buron Ah moj vajz ah moj vajz Un te dashuroj Vetem ty ne ket jet Un te adhuroj Ah moj vajz ah moj vajz Un te dashuroj Vetem ty ne ket jet Un te adhuroj Kisha pas deshir mor djal Te jemi se bashku Pran bregut te detit Qe ku kashlepin peshkut Kisha pas deshir mor djal Te jemi se bashku Pran bregut te detit Qe ku kashlepin peshkut Ah mor djal ah mor djal Un te dashuroj Vetem ty ne ket jet Un te adhuroj Ah mor djal ah mor djal Un te dashuroj Vetem ty ne ket jet Un te adhuroj Aty pran nje pyellit t'madh Te vi t'ledhatoj Ku zogjet embel kendojn Zemrat naj gezojn Aty pran nje pyellit t'madh Te vi t'ledhatoj Ku zogjet embel kendojn Zemrat naj gezojn Ah moj vajz ah moj vajz Un te dashuroj Vetem ty ne ket jet Un te adhuroj Ah moj vajz ah moj vajz Un te dashuroj Vetem ty ne ket jet Un te adhuroj Do ti lutem djal bylbylit Si dhe zogjve t'lumtur Qe ne dyve te na argetojn T'kendojm sa me bukur Do ti lutem djal bylbylit Si dhe zogjve t'lumtur Qe ne dyve te na argetojn T'kendojm sa me bukur Ah mor djal ah mor djal Un te dashuroj Vetem ty ne ket jet Un te adhuroj Ah mor djal ah mor djal Un te dashuroj Vetem ty ne ket jet Un te adhuroj